Stepenicama u karijeri

Prestanite se fokusirati na to gde ste sada ili gde ste bili do sada.

Gde god da se krećete, budete, seli ste na kafu negde, videli se sa prijateljima,uvek ćete čuti da svi govore e kako je nekada bilo bolje.Kako se bolje živelo, kako se putovalo, šta smo bili i imali.Nažalost uglavnom se svi vraćaju unazad i svoj život gledaju u retrovizoru.Na taj naćin nisu u sadašnjem trenuku i ne žive sada.Prošlost ne postoji, predhodni trenutak ne postoji, ona nas je napravila to što jesmo sada i ništa više.Budimo zahvalni na njoj i okrenimo se budućnosti.

fokus

 

Neumoran fokus i aktivnost u smeru toga gde želite stići.

Fokus ili ti usmerenje ka onome šta želimo i aktivnost u tome.Doneti odluku, cilj i fokus ka tome.Kao kada vozite auto i pratite put i belu liniju, jer ako skrenete pogled izubićete kontrolu nad vozilom i sletećete s puta i posledice nisu tada male.Tako je i u poslovnom delu života.Aktivnost znaći da to šta želite,znaći pokrenuti se,sesti,napraviti plan dnevnih aktivnosti i odrediti datum, vreme i tada krenuti sa tim aktivnostima i obavezama.Ne obraćati pažnju na ostale ljude i kako se oni ponašaju,šta će vam govoriti i u njihovom odvraćanju pažnje i vašeg fokusa.Samo vi znate šta želite!

Miroslav Zuha

Prestanite stalno proveravati svoje rezultate.!

Mnogi prave velike greške jer proveravaju svoje rezultate.Žele ih preko noći a zaboravili su koliko su se godina školovali ranije i koliko se truda i rada uložilo tada.Kada uđu u neki biznis, pogotovo u Mrežni Marketing misle da će do rezultata i prihoda doći preko noći.Naravno to se ne dešava tako i onda ubrzo odustaju od rada i aktivnosti.Posle toga neće drugima govoriti kako nije bilo do njih nego će uvek okriviti kompaniju ili sam marketing plan i sve su kompanije prevara laž.

Kada uđete u svet Biznisa ili Mrežnog Marketinga potrebno je neko vreme od minimum šest meseci do godinu dana i tek onda proveravajte rezultate i to jednom mesečno ili kada pogledate sam prihod, zaradu na svom računu.Ako niste zadovoljni onda duplirajte svoj rad i vreme.Sve je na vama samima i niko drugi nije odgovoran u našim postupcima i odlukama.

Kako se popeti stepenik vise u karijeri

Zavolite reči USPRKOS I SVE DOK

Usprkos svemu ja ću uspeti i šta god da se desi ja ču usprkos uraditi ono šta sam naumio i ustrajaću sve dok ne uspem u svojoj nameri.!

Sve dok ne budem zadovoljan rezultatima, sve dok sam ja živ radiću na tome i neće me niko u tome sprečavati.Ponavljajte ovo kao svoju mantru, stalno i stalno.!

kako da vas prate ljudi

Neka drugi osete vašu viziju i to da ćete stići tamo bili oni s vama ili ne.

Kada govorite i pričate sa ljudima o poslovnoj mogučnosti i čime se bavite i šta radite, oni treba da osete vašu viziju i energiju.To mora biti sa strašču, strastveno i da se u tome vidi da vi znate gde ste krenuli, koji vam je put i da ćete tamo stići bili oni sa vama ili ne. Postanite lider i ljudi će vas pratiti.Nemojte nikoga vući za rukav i ubeđivati da je to šta vi radite dobro i da oni treba da vam se pridruže. To ne funkcioniše tako i svako ima svoj put i svoja interesovanja.Ali kada vide vas kako govorite o svom putu i kakvom energijom, onda će ne opet svi naravno ali će vam se sami pridružiti u tom vašem putu.

Ako ste mlaki, mlitavi, teško o tome govorite i u tome se vidi nesigurnost i da ni sami ne znate gde ste pošli, tada naravno da vam se drugi u tom vašem putu neće pridružiti.Svet voli pobednike i budite vi taj koji zna gde je krenuo. Okružite se ljudima koji znaju gde su krenuli pa ćete tada znati i vi i onda će i vas neko pratiti i želeti biti u vašem okruženju i samom timu.!

 

autor:Miroslav Zuha

18.12.2017

Pogledajte ostale postove, tekstove.Pratite moj rad, podelite post, lajkujte, pridružite se meni i mom timu ako ste otvoreni za dodatne poslovne mogućnosti koje možete obavljati pored onoga šta već sada radite.!

Facebook  Miroslav Zuha.

internet stranica MIroslavZuha.com

 

 

 

 

 

Prijavite se na našu email listu !

* indicates required
Mrezni Marketing kao Biznis

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Dismiss