Penzija nije dalekoKako do penzije?
Kako do privatne penzije?
Imate li uslov i kada za odlazak u penziju.?
Kako bi se osecali da mozete u prevremenu penziju?
Da li vam je vazno kako se zove institucija koja vam isplacuje materijalnu nadokandu?

sta je to penzijaSta je to Penzija ?

 

Penzija ili materijalna nadoknada,
mirovina.(pensio,vaganje,naplata,placanje)
Mesecna novcana nadoknada i druge benificije na koje pojedinac stice pravo po osnovu osiguranja za slucaj STAROSTI,INVALIDNOSTI I SMRTI.
Penzija moze biti starosna,invalidska ili porodicna.
Penzioni fond je u domenu drzave ali se sve vise ukljucuju i privatni fondovi.Osoba uplacuje izvesnu SUMU NOVCA tokom svog radnog staza a onda kada ode u penziju dobija materijalnu nadoknadu.sta je to penzija

2017. godini žene odlaziti u penziju sa navršenom 61 godinom i šest meseci i najmanje 15 godina staža osiguranja.Uslovi za penzionisanje žena koji se odnose na godine života postepeno će se pomerati do 2032. godine, kada će žene u punu starosnu penziju odlaziti sa navršenih 65 godina života, dok za muškarce važe isti uslovi, odnosno 65 godina života i najmanje 15 godina staža osiguranja, dodaje RFPIO.
Penzija se u slučaju prevremenog odlaska trajno umanjuje za 0,34 odsto za svaki mesec pre navršenih godina života predviđenih za sticanje prava na punu starosnu penziju u toj kalendarskoj godini.

RFPIO navodi da ukupno umanjenje penzije u slučaju prevremenog odlaska može iznositi 20,4 odsto.

 

da li je ovo penzijaŽelite li ovako brojati sitan novac, gde nemate dovoljno za život a kako da pomognete nekom svom bližnjem, deci, unucima.

Penzioneri SEN HoldingaKako vam se dopada da budete ovako srećni i da ne razmišljate hoćete li imati dovoljno ta život i ostale potrebe..Zamislite kako živite ovde a prihodi ili penzija vam  je kao da ste u Kandadi, Švedskoj.!?

crna li si penzijoDali vam se dopada ova slika?  Možete li zamisliti da ste ovo VI !

srecni penzioneri SEN HoldingaOvo ste možda Vi ako se ne varam ?  Kao da nemate briga. Kako je divan osećaj !

Penzioneri SEN HOLDINGA na kruzeruSada zamislite sebe da ste ovde na ovom brodu i da krstarite svetom..Ne to nije san nego java..  Ovako nesto postoji i tu su putnici iz celog sveta..

gde je moja penzija

Vaša Penzija ili materijalna nadoknada ili ti rezidualni prihod možete imati ne čekajući da dođete u starosne godine i da je nemate dovoljno. Kompanija SEN Holding vam može obezbediti taj prihod. Na vama je da donesete odluku hoćete li biti na ovim primerima ili ce te se kajati jednog dana za ono sto ne sta ste uradili u vasem životu. Nego šta niste !

Registrujte se na vremewww.senholding.com/miroslavzuha

Uz mesećnu nadoknadu od 35e  Kompanija ce vam isplacivati vašu Penziju u vrednosti od 460e svakog meseca.. Za sve detalje mi se možete obratiti na kontakt.

www.miroslavzuha.com

www.facebook.com/miroslavzuha

email: miroslavzuha@gmail.com

 

Prijavite se na našu email listu !

* indicates required
Mrezni Marketing kao Biznis

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Dismiss