KAKO DO POSLA !!

Kako postati  a nemate školsku spremu za to zanimanje.

Kako do posla a vec ste u godinama!

 

Mnogo ljudi svih profila, godina starosti bi želelo ako rade negde da promene posao ili su u potrazi za njim.. Ko ima i nešto viška godina ne želi ga niko zaposliti. Ako ste osoba sa visokim obrazovanjem ili želite nešto upisati i doći do diplome, sve je to super ali i dalje bez garancije da će te i doći do zapošljenja ili ti posla.. A i tada če te još uvek biti radnik ili zapošljenik.
Vi možete biti na jako visokom položaju tu u tom preduzeću, možda i direktor ali ne i nezavistan, slobodan i naravno ne i imućna i finansijski nezavisna osoba.Zato što tamo gde radite vi ste plaćeni po satu, onoliko koliko vredite, onoliko kako je po statutu te firme. Možda na neku dnevnicu ili putovanje dođete do nekog malog prihoda i to je sve..
Šta uraditi i kako najzad doći do svojih prihoda, posla, zapošljenja a da osim vašeg znanja i nemate ništa drugo.. Da imate novac sigurno bi ste se već bavili nečim, imali svoje preduzeće, živeli od nekih prihoda ali ako nemate šta onda…

Mnogi od vas koji su završili neki fakultet, ulozili min. pet (5) godina rada i truda.. da i imate sreće doći do posla ili ste ga pronašli i trebate početi.. Da li ste se malo zamislili koliko je to obrazovanje kostalo.. naravno vaših roditelja, škole, države… Danas fakultet košta između 15.000 do 20.000eura..moram vas podsetiti da če te u narednih pet, šest godina da radite i da ceo prihod, platu, dohodak odvajate na stranu i da vratite uloženo školovanje.Niko o tome ne razmišlja, ne vreme je novac i neko je mnogo radio da bi vam to pružio.. I šta sada? šta če te preduzeti..
Možda i imate sreće , a šta je sa ostalima sa početka priče.. Koji nisu imali tu sreču kao vi..koji nemaju to obrazovanje, ne razumeju se u kompjutere i tehnologiju..
Na internetu postoje mnoge kompanije koje posluju 70godina u mnogo zemalja i obrču milijarde dolara.. Naravno prisutne su i ovde u Srbiji, sigurno su vam nudili do sada neki posao preko interneta, zaradite sedeći kod kuće, priključite se nama i ostvarite svoje snove. Kako kada osim sto znate ući na fejs, sve vam je drugo strano, nepoznato. Nemojte biti kao ostali koji znaju da kažu sve je to super ali ja nemam vremena, ili prvo da ja to proverim pa ću videti.. Ne vreme jako brzo leti , prolazi i dosli smo do suštine ovog posta ili šta je pisac hteo da kaže.

Od svih kompanija koje nešto prodaju, gde morate imati školu, razumeti se u marketing, psihologiju prodaje, ili kada je zavrsite i obučite se pa tek onda započeti, IMAMO RESENJE ZA VAS !!!

Imamo MAPU! koja če vas voditi ka vašem ostvarenju sna, vasim prihodima, zaradom i vlasnikom sopstvenog biznisa..

U godinama ste, ne razumete se u računare, nemate ni kompjuter, imate a bez interneta ste.
Komunikativni ste, druzeljubivi, imate zelju za druženjem , putovanjima, nemate ni auto.
Pa super jer je za vas ovo prava stvar. MARKETING OD USTA DO USTA..

Postanite naš korisnik, saradnik, nabavite ovu MAPU i krenite u ostvarenje vaših snova..

Kako!!

SCnet Mapom do biznisaSCnet mapom do biznisa

 

Pozovite vaše prijatelje, rodbinu, ljude koje poznajete, otiđite kod njih na kafu, pomozite ljudima koje volite i želite im pomoći. Izvadite ovu MAPU, stavite je na sto i ponudite je da je pogledaju i da vam kažu sta misle o njoj..
Uživajte u vašoj kafi, soku i posmatrajte reakciju vašeg prijatelja, poznanika. Ako mu se bude dopalo reći če vam sam. Svi žele boji život, da uštede, da zarade, da pomognu drugome..
U MAPI su svi podaci, naući čete te osnovne podatke i kako ga uputiti da vam se pridruži i da postane vaš partner, saradnik i naajjj prijatelj kome vi želite sve dobro i uspeh, jer ako je on uspeo, ne da će vam biti zahvalan do kraja njegovog života , nego će te se vi dobro osećati jer je to vaš uspeh..Mi se radujemo kada drugi postignu uspeh..

Za sve detalje mi se možete obratiti, da na vaše pitanje vam pokušati dati odgovor, jer vaš uspeh je i moj uspeh..Hvala vam što ste odvojili vreme za sebe i želim vam svu sreću u životu..

Nadam se da sam Vam pomogao. Sabskrajbujte se na moj Youtube kanal i čekirajte video i tamo.

Miroslav Zuha
064/4236711
063/8529767
email:miroslavzuha@gmail.com
facebook: www.facebook.com/mr.zulle

Prijavite se na našu email listu !

* indicates required
Mrezni Marketing kao Biznis

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Dismiss