TAJNE VIDEO MARKETINGA

Najveća konverzija uloženog i dobijenog ili rezultat je video marketing.

Video marketing je najbrži rast vašeg biznisa, brenda, prodaje i sl.

Kako početi, šta mi je potrebno.!!

video marketing

Uglavnom se o tome razmišlja, odlaže dok se ne nabavi sve šta vam je potrebno.
Kupuju se kamere, programi, kreče zidovi, osvetljavaju prostorije i sl. a sve to odlaze vašu akciju i samo snimanje.Sve to nije važno jer danas imate svi mobilni telefon koji je i najbolje rešenje, nabavite štap za selfi, neki dobar držac, držač u kolima ako snimate dok vozite. Imate štapova sa daljinskm biperom za pokretanje samog snimanja ili da kažem daljinski za mobilni. Ako ste za radnim stolom možete nabaviti dve led sijalice sa 4000 lumena i one da vam stoje sa strane same kamere ili telefona tako da vam neće smetati u oći kada snimate a naravno da vaš pogled mora biti u samu kameru kao da se obraćate tom jednom gledaocu. Nije važno kako ste obučeni, naravno pristojno, ne brinite o tome da li će te se nekom dopasti, šta oni sada gledaju na vama i sl. Važno je ono o čemu prićate i da bude razumljivo..Možete koristiti i slušalice sa mikrofonom ako vam je aparat udaljen od vas jer je onda sam mikrofon udaljen i ton će biti slabiji. Možete naći u prodaji i mali mikrofon (Lavalier) koji se zakaći na rever ili košulju. Sve drugo nije važno osim da je ton dobar. Kada ste snimili vaš video onda ga obradite u programu kao sto je Camtasia,Windows Movie Maker  ili neki sličan,na netu možete pronaći barem 4,5, besplatnih programa.
Sada možete obraditi vaš video, pojačati ton, ubaciti neki intro, promeniti pozadinu, ako snimate negde vani ili u kolima i zbog druge buke se ton ne čuje dobro, sada ga možete izbaciti , ponovo snimiti to što imate reći i ubaciti taj novi audio snimak. Kada ste završili sa obradom, produce ili ti obradi,onda možete birati format samog snimka ili ga želite uz naravno vašeg imena ili profila na youtube i lozinku izvršiti direktno aploud ili podizanje snimka tamo.Ako izaberete kvalitet obrade, pitaće vas gde če te ga smestiti na vas računar i posle obrade istog če se tamo i nalaziti.
Sada če biti bar deset puta u manjoj velićini nego što je u originalu, što je jako bitno za učitavanje na Vimeo, Youtube ili Facebook. Obavezno ga postavite i na vašem profilu fejsa u slučaju da se nešto desi nalogom na youtube, imate ga tu a tada možete i ogranićiti ko će imati pristup tom snimku.Preporuka je da ako se bavite već marketingom i želite da što više njih pogleda taj vas video, tada će te uloziti u promovisanje.Konverzija je minimalno dva prema jedan ali verujte da  mnogo više će te dobiti nego što ste uložili. Za poćetak neka to budu mali iznosi i dnevni ne vise od 5 dolara..Sa ovim naćinom marketinga i snimanje videa sam krenuo zahvaljujuci Dušan Marković, Dimitrije OstojicMario Pilar,

Ivan Bildi, Mladen Stojanovic.
Na plartofmi Moj Profit Sistem MPS  www.mojprofitsistem.com  mozete se upoznati sve u vezi marketinga i edukacije. Mnogi su napravili uspeh ovim naćinom marktinga a kako kaže Dušan, radite ovo šest meseci jednom do dva puta nedeljno i ako ne postanete bogati bar će te biti poznati !!  Mala šala, naravno da je ovo jako ozbiljan biznis i najveća konverzija.
Možete pronaći kako se na youtube može otvoriti plačeni nalog i tada ćete zarađivati i po broju gledanosti vaseg kanala.
Da sumiramo ovaj post o video marketingu. Ne odlažite i krenite u akciju, telefon u ruke i prenesite vaše znanje onima kojima je potrebno.

Miroslav Zuha

Prijavite se na našu email listu !

* indicates required
Mrezni Marketing kao Biznis

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Dismiss